Hotels

Interieur concepten voor Hotels

Doe een beroep op onze jarenlange ervaring op het gebied van hotelinrichting.

Gespecialiseerd in de inrichting van complete hotels.

Of het nu gaat in een hotelkamer inrichting, de entree van uw hotel, de lounge of het restaurant, wij staan voor unieke hotel interieurs op maat!

Met onze jarenlange ervaring op het vlak van hotel interieur design, welke is gecombineerd met een krachtig inkoopconcept, komen wij tot verbluffende resultaten. Het interieur is afgestemd op de doelgroep die onze klant heeft.

Van 3 tot 5 sterren, een zakelijke of een boutique uitstraling en luxe thema suites. Instyle Concepts kan alles voor u realiseren op het gebied van hotel interieur!

Wilt u hotelinrichting laten verzorgen? Of wilt u hotelkamers (opnieuw) inrichten? En wilt u uw rendement verder verbeteren? Klop dan aan bij Instyle Concepts. Doe een beroep op onze jarenlange ervaring op het gebied van hotelinrichting.

Opgeleverde projecten

Download hier onze brochure(s)

HotelCrowd

Hotels hebben een enorme behoefte om te investeren in nieuwe interieurs. HotelCrowd helpt ondernemers met deze investering aangezien de bedragen dermate hoog zijn dat een eenvoudige financiering niet altijd uitvoerbaar is. Op deze wijze helpt de Crowd (publiek) met deze investering naast de huidige investeerders en eigenaren van de hotels.

Bezoek website

Meer weten over onze interieur concepten?

Robert Jochems,

Specialist Hotel en Zorg

Hep Munzebrock,

Accountmanager Oost Nederland
01 02

Neem gerust contact met ons op!

Mail succesvol verzonden.