Over ons

Over Instyle Concepts

Instyle Concepts is een creatieve projectinrichter met jarenlange ervaring.

Historie

Sinds 1998 is het team van Instyle Concepts dagelijks bezig met alle facetten van projectinrichting. Met een uiteenlopend assortiment van hedendaagse en trendy producten creëert het team spraakmakende projecten om trots op te zijn. Dat is de drijfveer van het team.

Onze toegevoegde waarde

Functioneel, kwalitatief, stijlvol en modern. Hoe u het ook wilt noemen. Wij verzorgen de inrichting en omgeving die voldoet aan uw wensen en behoeften. Niet alleen de uitstraling, maar ook gemak en functionele toepasbaarheid. Wij zorgen ervoor dat u uw specifieke interieur lang kunt gebruiken. Ook op het gebied van maatwerk, accessoires en overige voorzieningen bieden we een assortiment duurzame en hoogwaardige producten.

Deskundig team

Het creëren van een ideale omgeving vraagt om deskundigheid. Zomaar even wat meubels bij elkaar zetten is er niet bij. De realisatie is een kwestie van kennis en ervaring. Een gevoel van smaken het begrip functionaliteit. Maar, vooral luisteren naar de wensen en behoeften onze klanten.

Samenwerken met Instyle Concepts betekend gaan voor een complete ontzorging. Wij zijn daadwerkelijk een one-stop-shop! Instyle Concepts bezit over een deskundig team stylisten, projectadviseurs en inrichters. Samen met onze design afdeling vertalen wij uw ideeën en (specifieke) wensen naar een ideale inrichting en omgeving.

Venture group

Instyle Concepts is onderdeel van de Venture-group.

Venture Group is de holdingmaatschappij voor een groep bedrijven met zeer uiteenlopende activiteiten. Ze zijn actief in drie branches. Venture Group staat voor ondernemerschap pur sang en heeft een rijke geschiedenis.

Bezoek website

Download hier onze brochure(s)

Meer weten over onze interieur concepten?

Het team van Instyle Concepts staat u graag te woord!

038 – 20 55 555 info@instyleconcepts.nl

Neem gerust contact met ons op!

Mail succesvol verzonden.