Recreatie

Interieur concepten voor Recreatie

Laat u verrassen door onze unieke recreatieontwerpen.

Gespecialiseerd in de inrichting van recreatiewoniningen.

Wij ontwikkelen in samenspraak met u een uniek en spraakmakend interieur voor de inrichting van uw recreatiewoning, welke geheel voldoet aan de gestelde verhuureisen van deze tijd.

Tevens zorgen wij er voor dat uw gasten niet voortdurend dezelfde interieurs treffen op de verschillende vakantieparken. Elk park krijgt daardoor zijn eigen unieke sfeer en wordt daarmee aantrekkelijk voor de gasten.

Kleine details die in de verhuur zeer belangrijk zijn, verliezen wij daarbij niet uit het oog. Een unieke inrichting van een recreatiewoning staat altijd voorop.

Er zijn verschillende concepten voor een natuurlijke omgeving of een maritiem omgeving. De gastbeleving is voor ons dan ook zeer belangrijk en speelt een grote rol bij het interieur van een recreatiewoning.

Download hier onze brochure(s)

Instyle Home

Alle meubelen die Instyle Home op uw park levert worden voorzien van een QR label. Deze kan de gast eenvoudig met zijn mobiele telefoon inscannen. Daarmee komt de gast in de webshop van Instyle Home. Daar kan de gast eenvoudig de leuke meubelen bestellen, laten bezorgen en monteren bij hem thuis. Even scannen, bestellen en klaar!

Bezoek website

TOP leverancier Recron

TOP Leveranciers en Adviseurs zijn door RECRON erkende leveranciers en/of adviseurs van producten en diensten direct gerelateerd zijn aan de leisure en recreatiesector. Ze leveren producten en diensten waar leisure en recreatiebedrijven hun voordeel mee kunnen doen.

Bezoek website

Recron erkend bedrijf

Meer weten over onze interieur concepten?

Muriƫl Mulder,

Accountmanager recreatie (regio zuid)

Tamara van Hooren,

Accountmanager recreatie (regio noord)
01 02

Neem gerust contact met ons op!

Mail succesvol verzonden.