Doe maar duurzaam!

Doe maar duurzaam!

Instyle Concepts RTLZ

Een terugblik op "Instyle Concepts in de schijnwerpers" RTLZ

Instyle Concepts richt recreatiewoningen en chalets in Nederland, België en Duitsland. Turnkey inrichten is onze specialiteit. Van theelepel tot complete woningen. Instyle Concepts is actief op het vlak van MVO ondernemen. Als een van de weinige projectinrichters zijn wij voorzien van een PEFC certificaat om dit type materiaal te kunnen leveren aan onze klanten, waardoor deze ook MVO kan ondernemen. (Greenkey) en zelfs een subsidie hiervoor kan krijgen.

Tevens is er een meubel inruilprogramma opgestart zodat de klanten hun oude zitmeubelen kunnen inruilen en deze op een verantwoorde wijze worden gerecycled en opnieuw kunnen worden ingezet als grondstof voor nieuwe meubelen.

Veel meubelen van Instyle Concepts worden voorzien van een QR code van Instyle Home. Die meubelen staan in een recreatie woning en de gast kan deze QR op elk product inscannen en het meubel met een paar eenvoudige klikken zelf bestellen om er thuis van te kunnen genieten.

Duurzaam ondernemen is een belangrijk thema binnen ons bedrijf. Vorig jaar tijdens de recreatievakbeurs hebben wij meegewerkt aan het programma Duurzaam ondernemen van RTLZ.  De voorbereidingen voor de Recreatie Vakbeurs 2019 zijn weer in volle gang. Ook daar zullen we het MVO ondernemen weer terug laten komen.

Meer weten over onze interieur concepten?

Muriël Mulder,

Sales manager recreatie (regio zuid)

Tamara van Hooren,

Sales manager recreatie (regio noord)
01 02

Neem gerust contact met ons op!

Mail succesvol verzonden.