Hoeve Springendal

Hoeve Springendal

Ontdek het kalme ritme van het oude Grensland

Genieten van de stilte en de bosrijke omgeving

Als je opschiet kun je vandaag nog rustig aandoen. Tijd zat in Twente!
Het is alsof u een ouderwetse schoolplaat over de boerderij binnenloopt: ganzen, eenden, kippen, pauwen, Schotse Hooglanders en oersterke trekpaarden zijn op Hoeve Springendal aanwezig. Tevens kunt u een kijkje nemen in de authentieke stal en in de kapschuur op het erf. Ook staat er allerlei historisch boerengereedschap.Nostalgisch decor

Dit alles bij elkaar vormt het nostalgische decor van Hoeve Springendal. Een inspiratiebron voor de designer van Instyle Concepts!
Op Hoeve Springendal heb je een ruime keuze om te vertoeven. Van Kamperen tot Bed & Breakfast tot overnachten in een chalet, bungalow of appartement.

Nieuwe interieurs

De appartementen op Hoeve Springendal bevinden zich in de nostalgische boerderij. Er zijn zowel appartementen op de begane grond als op de verdieping. Afgelopen periode zijn alle appartementen door Instyle Concepts voorzien van een moderne nieuwe inrichting!

Het resultaat

Het was een prachtige opdracht om het interieurconcept af te stemmen op de prachtige nostalgische omgeving. Er is nagedacht over het gebruik van materialen, kleurgebruik, comfort en sfeer.
Het eindresultaat is geslaagd & af!

Meer weten over onze interieur concepten?

Muriël Mulder,

Sales manager recreatie (regio zuid)

Tamara van Hooren,

Sales manager recreatie (regio noord)
01 02

Neem gerust contact met ons op!

Mail succesvol verzonden.