Recreatiecentrum de Kluft

Recreatiecentrum de Kluft

Metamorfose restaurant Recreatiecentrum de Kluft

Totale metamorfose

Recreatiecentrum de Kluft is prachtig gelegen in Ossenzijl, op de grens van Friesland en Overijssel, in het hart van Nationaal Park Weerribben Wieden. Onze architect Gijsbert Uithol heeft in nauwe samenspraak met de eigenaren van de Kluft een totale metamorfose van het Restaurant uitgevoerd. Het gehele restaurant is opnieuw ingericht. De bar met toebehoren van koelkasten tot tap is

door Gijsbert ontworpen en op maat gemaakt. Maar ook de vloeren, lampen, tafels, stoelen en muurbanken, schilderijen en het totale lichtplan was in handen van Instyle. Uiteraard rekening is gehouden met de sfeer en stijl van de omgeving en de functionaliteit. We zijn trots op het mooie resultaat en hopen dat de klant en gasten zich thuis voelen in deze stijlvolle, warme omgeving!

Het resultaat

Meer weten over onze interieur concepten?

Muriël Mulder,

Sales manager recreatie (regio zuid)

Tamara van Hooren,

Sales manager recreatie (regio noord)
01 02

Neem gerust contact met ons op!

Mail succesvol verzonden.