Terugblik op een unieke beurs!

Terugblik op een unieke beurs!

Recreatievakbeurs Hardenberg 2019

Het resultaat

Een creatieve stand vol met nieuwste trends

Heeft u zich 26, 27 of 28 november laten verrassen door Instyle Concepts op de Recreatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg?
Als recreatieondernemer kon u dit niet missen!

Op onze zeer unieke stand presenteerden wij onze gasten trends, nieuwe stijlen en producten. Tevens werd men onder het genot van een kop koffie en een warme stroopwafel van onze koekenbakker geïnformeerd over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Leisure lease en Instyle Home. 

De beursbezoekers konden ook een kijkje nemen in de door ons  ingerichte chalets van Arcabo. Complete interieurs afgestemd op de gebruiker, de omgeving en intensief gebruik.

Dit jaar introduceerde de Recreatie Vakbeurs het nieuwe segment Outdoor & Living in combinatie met het segment Interieur & Styling.  Om deze segmenten goed en sfeervol onder de aandacht te brengen hebben ze dé stijlkamers in het leven geroepen. Elke kamer was op een creatieve en trendy wijze ingericht. 


Instyle Concepts heeft een prachtig inspirerende stijlkamer ontworpen en gecrieeerd, om de bezoekers de trends voor 2020 te presenteren. Kortom, het was een beurs vol inspiratie en beleving! 

Heeft u ons gemist? We hebben onze showroom compleet opnieuw ingericht met de nieuwste interieurstijlen en trends. Maak eens een afspraak met 1 van onze recreatiespecialisten Tamara of Muriel.

Meer weten over onze interieur concepten?

Muriël Mulder,

Sales manager recreatie (regio zuid)

Tamara van Hooren,

Sales manager recreatie (regio noord)
01 02

Neem gerust contact met ons op!

Mail succesvol verzonden.