Short Stay

Interieur concepten voor Short stay

Met grote zorg zullen wij de studentenkamer(s) vormgeven!

Gespecialiseerd in de inrichting van short stay woningen.

Instyle Concepts is gespecialiseerd in Short Stay inrichting; dit zijn studentenwoningen veelal voor buitenlandse studenten en accommodaties voor expats en tijdelijke huisvesting.

Voor studentenkamer inrichting of voor de inrichting van een expatwoning kunt u dus bij ons aankloppen. Wij ontwikkelen in samenspraak de opdrachtgever een uniek en spraakmakend interieur voor het tijdelijk verblijf van zijn gast.

Al onze interieurs voldoen volledig aan de verhuureisen van tegenwoordig (hufterproof), de artikelen zijn goed schoon te houden en brandvertragend.

Wilt u meer weten over ons studenten meubilair voor de inrichting van een studentenkamer? Wij ontvangen u graag in onze showroom om u uit te kunnen leggen wat wij verstaan onder ”Complete interiors”!

Download hier onze brochure(s)

Furnder

Furnder is een unieke speler in de studentenhuisvesting. Opgezet om het jou als student nog makkelijker te maken. Furnder levert meubelen op huurbasis. De meubelen worden altijd compleet voor je gemonteerd. Maak je keuze uit de verschillende interieur lijnen, je kunt kiezen uit de Basic Line, de Comfort Line en de Luxury Line.

Bezoek website

Meer weten over onze interieur concepten?

Hep Munzebrock,

Accountmanager Oost Nederland

Neem gerust contact met ons op!

Mail succesvol verzonden.