Vacature accountmanager Short stay

Vacature accountmanager Short stay

Vacature accountmanager Short Stay

Accountmanager Short Stay
 
Instyle Concepts maakt “Een plek die verrast!”

Accountmanager of relatiebeheerder? Of ben je vertegenwoordiger? Of noem je jezelf salesmanager? What’s in a name? Al noem jij jezelf putjesschepper, als jij jezelf ziet in een dynamische omgeving waarbij het hollen of stilstaan is, lees dan onderstaande verder….

Short Stay is voor Instyle Concepts een belangrijke markt. Het is op dit moment de markt voor buitenlandse studenten die een ingerichte woning kunnen huren bij de universiteit of Hbo-opleiding. Een ingerichte kamer is voorzien van een nette vloer, een kleurtje op de muur, een bed om te slapen en alles wat je nodig hebt om te wonen. Tot zelfs de borden en het bestek is geregeld.

“Hier zijn we goed in, dit doen we al jaren en leveren aan de grootste wooncoöperaties op dit gebied.”

Wij zijn op zoek naar langdurige samenwerkingen met onze relaties, zowel als opdrachtgever als vanuit het inkoopkanaal. We zoeken een verbinding met deze partijen om op deze wijze een goede vertrouwde samenwerking  te hebben. We houden ervan om elkaar te verrassen, te verbijsteren of erger nog, elkaar te verbluffen.

Wij zoeken jou!
  • Iemand die nieuwe deuren opent;
  • De persoon met een lange adem;
  • Woonachtig centraal in Nederland hoek Utrecht-Amsterdam-Rotterdam. (niet een harde eis)
  • Verbluffend kan zijn!

Jou doel: Genereren van omzet door te verbinden, te vertrouwen en te verrassen. Aanbevelen van (nieuwe) producten, concepten en diensten en het plannen en ontwikkelen van kansen in de markt behoort ook tot je werk. Ook het realiseren van upsell en cross-selling, het zien van kansen en opportunity’s in de short stay markt.Wat zou het mooi zijn als jij ervaring hebt met aanbestedingen en kennis hebt van de markt voor studentenhuisvesting en expats.

Je wordt ingewerkt door Hep Munzebrock, de huidige relatiebeheerder. Je leert veel van hem over de markt, maar veel belangrijker is dat wij wat van jou leren. Wat kunnen wij van jou leren?? Je mag Hep ook altijd bellen voor meer informatie over de job, zijn telefoonnummer is 06-2733 9555.

Graag zien we je motivatie voor 23 april 2021 via de mail of Whatsapp.

Bedrijfstak

  • Recreatiefaciliteiten en -services

Soort baan

Fulltime

Meer weten over onze interieur concepten?

Hep Munzebrock,

Key Accountmanager Short Stay

Neem gerust contact met ons op!

Mail succesvol verzonden.