Villa Zeezicht Noordwijk

Villa Zeezicht Noordwijk

Villa Zeezicht Noordwijk; een belevenis om te overnachten!

Villa Zeezicht ligt op een unieke plek in de rustige villawijk in de duinen.

In januari openden Wilko en Patty van der Zalm Villa Zeezicht. Het appartementenhotel op één van de mooiste plekjes van Noordwijk aan Zee. Instyle Concepts heeft in nauwe samenwerking met de eigenaren een prachtig interieurconcept ontwikkeld voor zowel de appartementen als de bistro van Villa Zeezicht. Een ware beleving! Zeezicht is oorspronkelijk opgericht in 1952, toen bekend als Hotel Zeezicht. In 1973 werd het hotel volledig gerenoveerd, de hotelkamers werden omgebouwd tot appartementen.

Vanaf dat moment was het hotel bekend als: Zeemotel Zeezicht. Nu, 2019, na de complete verbouwing, heeft het de passende naam Villa Zeezicht gekregen. Deze sfeer vind je terug in de keuze van de materialen, kleurgebruik en de interieurstijlen door Interieur architect Gijsbert van Instyle. Van het ontwikkelen van de bedachterwanden in de appartementen, de keuze van de verlichting, tot het fotobehang in de bistro straalt de sfeer van de omgeving uit. Alle appartementen en de bistro zijn zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.

Het resultaat

Wanneer je een oud familie hotel afbreekt en weer opbouwt. Dan heb je mensen nodig die goed luisteren naar je wensen, problemen oplossen, geduld, goede ideeën en lol hebben. Maar vooral fijn samenwerken. Instyle Concepts dank daarvoor!

Wilko en Patty van der Zalm,Villa Zeezicht Noordwijk

Meer weten over onze interieur concepten?

Daan Hemminga,

Directeur Instyle Concepts b.v.

Neem gerust contact met ons op!

Mail succesvol verzonden.