Zorg

Interieur concepten voor Zorg/WMO

Wij kunnen in alle stijlen het juiste interieur voor u ontwikkelen.

Gespecialiseerd in de inrichting van Zorg/WMO huisvesting.

Juist als zorgverlener zoekt u de beste en meest passende zorg voor uw cliënten. Een functionele en sfeervolle omgeving is voor uw cliënten, werknemers en bezoekers van cruciaal belang. Of het nu voor een korte of lange periode is, “thuis” voelen is heel belangrijk.

Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen. Met onze oplossingsgerichte concepten, duurzame en innovatieve producten en (klant specifieke) services kunnen wij u ontzorgen. Van zorgmeubilair, stoffering, wand- en vloerafwerking tot verlichting,

inventaris en accessoires en een complete inrichting van uw omgeving. Wij creëren de juiste beleving voor uw doelgroep. Wij bieden drie stijlen; basis, plus en extra. Naast deze drie woonstijlen bieden wij een collectie zorgmeubilair van het label “Ligusta”.

Het welzijn van de cliënt staat, samen met uw eisen, centraal bij het ontwikkelen van een sfeervol concept binnen het beschikbare budget. Laat u zich vrijblijvend informeren over al onze mogelijkheden voor het inrichten van uw zorgproject. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Opgeleverde projecten

Download hier onze brochure(s)

Meer weten over onze interieur concepten?

Hep Munzebrock,

Accountmanager Oost Nederland

Robert Jochems,

Specialist Hotel en Zorg
01 02

Neem gerust contact met ons op!

Mail succesvol verzonden.